Alte servicii de tratare deseuri

Compania noastra poate furniza servicii de tratare prin stabilizare solidificare a deseurilor rezultate din activitatea clientilor nostri.

Stabilizarea deseurilor cu continut de substante periculoase se aplica deseurilor precum sol contaminat, sedimente, namoluri de epurare, slamuri galvanice, slamuri cu continut de produse petroliere, sau alte deseuri industriale.

Procesul de tratare implica adaugarea de lianti hidraulici, mixarea liantilor hidraulici in forma controlata in mediile contaminate prin folosirea mixerelor, preomogenizatoarelor aflate in dotarea noastra.

Tehnicile de stabilizare/solidificare sunt folosite la nivel international pentru a preveni sau minimiza contaminarea mediului prin producerea unui amestec solid, cu caracteristici imbunatatite de manipulare, cu arie specifica de transfer a contaminantului redusa, cu reducerea mobilitatii contaminantului atunci cand este expus la fluide, si cu legarea contaminantului intr-o forma netoxica.

In urma tratarii, rezulta un deseu inert care este analizat in scopul monitorizarii si indeplinrii criteriilor de acceptare la depozitare in depozitele de deseuri periculoase sau nepericuloase.