Instalatia de tratare si valorificare a deseurilor nepericuloase si periculoase

Instalatiile folosite sunt integrate in linii de productie modulare ce pot fi adaptate pentru tratarea tuturor tipurilor de deseuri ce pot fi generate din activitatea industrial: lichide, semilichide, solide.

Astfel compania noastra dispune de pretocatoare, granulatoare, benzi transportoare, separatoare magnetice, mixere, omogenizatoare, decantoare, habe, reactoare, precum si de o gama larga de containere si recipienti de stocare.

In functie de tipul, starea de agregare si proprietatile fizico-chimice, deseurile nepericuloase si periculoase colectate la punctul de lucru vor fi folosite ca materie prima pentru prepararea combustibilului alternativ solid si combustibilului alternativ pastos (tip slam).

In cazul in care, deseurile colectate nu se preteaza pentru prepararea combustibililor alternativi – din motive ce tin de compozitie, stare de agregare si proprietati fizico-chimice – acestea vor fi eliminate catre firme autorizate.

In toata activitatea noastra, prioritate are cu preponderenta valorificarea si utilizarea mai departe a deseurilor in economie, reducand la maximum fluxul de deseuri nereutilizabile.